Cand vine vorba de relaxare ne place sa profitam din plin pana cand se scurge si ultima farama de nisip din clepsidra timpului. Nu ne uitam la bani cand vine vorba de rasfat si nici nu stam prea mult pe ganduri cand trebuie sa ne alegem locatia, persoanele dragi care ne insotesc in vacanta si felul in care ne-am ales sa petrecem tot acest timp. De cele mai multe ori acestea sunt fixate cu multa vreme inainte sa vina data concediului. Totul se desfasoara in capul nostru inca din timpul serviciului si al momentelor plictisitoare si obositoare de la birou. Mintea ne zboara inca de atunci la destinatii exoctice , palmieri si cocktail-uri racoaritoare.

Aici vorbm de o relaxare dupa luni intregi de munca stresanta si doboratoare de birou. Insa nu trebuie sa asteptam numaidecat concediul ca sa ne putem relaxa putin. Este suficienta o ora in parc cu prietenele sau pe terasa la un suc ca sa uitam de grijile de la birou si sa ne mai destresam un pic. Sunt atatea metode de a te relaxa incat as putea sa scriu o carte numai despre asa ceva.

Mersul la sala ne face bine atat pentru corp cat si pentru creier. Sportul este cel care ne oxigeneaza mintea si ne reda starea de spirit de la inceputul zilei si ne pregateste pentru ziua urmatoare.

Masajul este o alta forma de relaxare. Fie ca folosim acasa un aparat pentru masaj sau ca mergem la un salon specializat , masajul este bine venit la orice ora si nu trebuie sa depunem niciun efort pentru a ne simti bine . La salon rasfatul este atins la cote maxime iar cei care au calcat pe acolo stiu exact despre ce vorbesc.

Si daca tot vorbim de masaj trebuie sa amintim si de faptul ca sunt persoane care prefera sa se relaxeze la un masaj club destinat  barbatilor dornici de aventuri si placeri interzise. Este si acesta un mod de relaxare mai indraznet zic eu si totodata pentru barbatii fara obligatii , fara sotie si fara copii. Ei cu siguranta isi permit si acest mod de relaxare.

Pentru familisti insa, recomand o carte sau un film romantic la cinema.

Sunt atatea metode de a ne relaxa , fiecare persoana le are pe ale ei. Un hobby este un mod unic de a descrie o persoana si felul lui de a-si petrece timpul liber.Muzica, sportul si pictura sunt cele care intra in aceasta categorie.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *