Mobila celui mic, o mare problema. Cand am aflat ca sotia este insarcinata ne-am apucat sa renovam un dormitor si sa il pregatim pentru cel mic. Am investit foarte multi bani pentru a face o camera calduroasa pentru iarna, cu vata minerala si pereti de rigips, instalatie electrica schimbata si toate cele.

Dupa ce am terminat de montat placile si dat cu glet a urmat alegerea culorii. Am mers la diverse magazine pentru a alege culoarea, vroiam nu doar o singura culoare, vroiam ceva colorat, vroiam si un desen cu o poveste.

Pentru poveste am gasit tapet exact cat era peretele 3,5/2,5 , era perfect singura dilema era povesteam pentru ca nu stiam inca daca este baiat sau fata, daca sa ii luam cu masinute sau cu printese. Am hotarat cu sotia ca mai intai sa vopsim pereti si dupa ce aflam sexul sa cumparam tapet. Ca si culoare am ales verde cu postocaliu iar pereti au fost vopsiti in functie de cum bate lumina pentru a scoate in evidenta culorile.

Dupa ce am dat cu lavabila a urmat un pas foarte important, alegerea mobilei, in schimb aici era o problema, sotia vroia patut din lemn cu nu stiu ce model iar eu nu vroiam pentru ca nu stiam daca cel mic o stea in patut sau nu. Asa ca eu vroiam sa ii cumpar direct mobila pentru copii de la 3 ani in sus , asa ca am intrat pe www.vanzarimobilier.ro , unde am vizionat sa ales impreuna cu ea mobila.

Ca sa nu ne mai certam am ales un fel de mobila 3 in 1, adica la inceput tot setul se uneste si este patut cu noptiera si cu sertare sub patut, apoi cand cel mic creste patutul se desface, se intoarce si devine birou alaturi de noptiera din dreapta pe care o dai jos si o folosesti la birou iar a partea de jos cu sertare devine pat pentru copii pana la varsta de 15-16 anil.

O mobila foarte interesanta si sincer nici nu costa foarte mult dar este si utila pentru viitor, nu te apuci sa schimbi la mobilier.

Cand am schimbat mobila copilului am zis sa ne schimbam si noi mobila din dormitor, de fapt sa cumparam mobila pentru dormitor pentru ca mobila veche era scoasa de mult afara. Intr-o zi m-au apucat draci pe mobila veche care era carpita si rascarpita si am zis gata, afara cu ea. Am mers am cumparat salteaua si vroiam sa cumpar si patul doar ca nu aveau atunci la dedeman si a urmat sa asteptam. Cum am luat salteaua:)) i-am zis aluai de la dedeman ca vreau o saltea mare ca sa nu dau de nevasta-mea in pat, ceva de 2m/ 2,2m. A ramas ala cu gura cascata, m-a intrebat daca stau la vila si cat am camera , i-am zis ca la bloc si ca e de 3,5/3,5 . Cand a auzit m-a convins ca nu fac bine si sa imi iau una de 1,4, nu vroiam 1,4 pt ca era mica asa ca am zis 1,6. Dar problema nu aveau patul si m-a rugat sa astept cateva zile ca o sa vina. Nici dupa 2 saptamani patul nu a mai ajuns asa ca l-am comandat de pe vanzarimobilier.ro cand am luat si pentru copil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *