Se mai duce un an, un an foarte frunos pentru mine cu foarte multe necazuri si bucurii, cu multe lucruri frumoase dar si cu cea mai mare realizare din viata mea, am nascut un baietel frumos in luna octombrie.

Peste cateva zile vine revelionul si impreuna cu sotul am zis sa ne facem si noi un cadou si sa petrecem anul acesta revelionul intr-un local mai select. Pentru o astfel de ocazie aveam nevoie si de o rochie pe masura, asa ca am inceput cautarile. Dupa ore pierdute prin magazine, dupa zeci de probe eu tot nu aveam rochie de seara pentru revelion, asa ca am apelat la una dintre marile minuni ale tehnicii, internetul.

Sunteti constienti ca si aici au fost ceva probleme in alegerea unei rochii, aveam nevoie de un magazin online de producator pentru a modifica rochia dupa dimensiunile mele, nu multi ofera acest avantaj. Majoritatea site-urilor vand produsele ca si intermediari, deci nici vorba de modificarea produsului dupa dimensiunile clientului.

Nu sunt grasa, daor ca nu am nici un bust ca al Nicoletei Luciu si stiti cum vine o rochie daca a fost creata cu un bust prea mare sau prea mic. Ca si lungime se rezolva usor la ori ce croitor, dar ca sa o faci sa fie mai stramta, nu multi cunosc.

Mie mi-au mai fost stricate cateva rochii de catre o desteapta de croitoreasa, asa ca de atunci sunt foarte atenta la ce imi cumpar pentru a nu mai ajunge pe maina unei nepricepute si in situatia de a avea rochia stricata.

Din click in click am facut cunostinca cu cei de la lanys, un site al Casei de moda Lany’s . Mi-a placut foarte mult ideea ca fiecare rochie, fiecare model se produce in serie limitata, adica nu voi avea surpriza ca la revelion sa mai fie alt cineva imbracata la fel ca mine. Rochiile sunt create din materiale de cea mai buna calitate, iar creatiile se remarca prin creativitate, un lucru foarte important, calitate, fiinde adaptate la un stil de viata modern astfel creatiile lor ies din banal cum se intampla pe restul pietei unde parca toata lumea se imbraca din bazar, de pe banda.

Rochia aleasa a fost din coletia 2015, am luat legatura cu cei de la Cluj pentru a le da masurile pentru ca din cauza distantei nu pot merge la probe.

Rochia a fost gata in ziua urmatoare si livrata prin curier, am fost foarte multumita si incantata de ea si o voi purta cu placere la revelion.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *