Mari belele sunt animalutele pe care le crestem in casa. Am un caine si o pisica, pai credeti ca sunt cuminti ?.. Nu e teroare cu cei, in special cand e pisica la furat, pentru ca trebuie sa recunosc incearca sa fure din mancarea pe care o cumpar si o las pe masa.

Cainele nu vrea s ao lase si incepe sa o certe, incearca sa o alunge dar santajista aia mica ca sa il faca sa taca ii arunca si lui cate putin. E show cu ele doua. Cainele cu toate ca nu are voie dulcuri are o slabiciune la dulciuri, ciocolata in special, iar pisica la inghetata. Cand imi cumpar inghetata ca sa o mananca acasa sigur trebuie sa iau si pisica in calcul, fara nu am cum sa mananc. Ultima oara cand am cumparat doar pentru mine mi-a pus inghetata pe fata. Eram eu intins pe canapea si imi savuram inghetata, pisica facea crize pe langa mine sa ii dau si ei. M-am gandit sa mananc din ea si sa ii las partea care se apropia de bat, dar nu a fost asa. A prins un moment cand nu am fost atent pe unde este ea si si-a pregatit atacul, a sarit pe mine si direct cu botul in inghetata si inghetata pe fata mea.

Zilele trecute animalutele mele idioate se fugareau prin casa, pisica a sarit pe mobila de bucatarie, a atins o farfurie iar acea farfurie ghiciti in capul cui s-a spart. Al cainelui. Si-a taiat idiotul arcada.

Aveam nevoie urgenta de un doctor asa ca am cautat repede pe google medic veterinar Suceava, farmacii stiam dar doctori cu cabinete medicale nu stiam pentru ca nu am avut ghinion cu ele ca pana atunci.

Am gasit in apropiere, am pus o compresa cainelui la cap, l-am urcat in masina si am mers imediat la cabinet. Aici i-a facut anestezie pentru ca altfel nu statea ca sa il curete si sa il poata coase doctorul acolo.

Dupa o ora, am plecat cu nebunul in brate pana la masina pentru ca dormea, era sub anestezie. Abia a avut loc pe bancheta din spate, atat de mare era intins.

A doua zi era ca nou si pregatit sa faca alte prostii. Norocul meu a fost ca am gasit aceasta clinica in zona si ca nu a pierdut mult sange.

De azi inainte trebuie sa le supraveghez mai atent.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *