filme craciun

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna se apropie, este timpul sa ne relaxam si sa ne bucuram de ceva timp alaturi de familie. Scoala se termina, universitatile sunt in vacanta iar birourile se afla in modul liber, astfel ca nu putem spune nimic altceva decat ca e Craciunul. Mirosul de sarmale si de vin fiert din seara de Ajun te face sa crezi ca totul seamana a fi scos dintr-un film. Si, daca tot am mentionat de film, iata cateva filme pe care trebuie sa le vezi neaparat in timpul vacantei de Craciun, alaturi de cei dragi.

Filme de Craciun

Home Alone- „You guys give up, or are you thirsty for more?”- acest film face deja parte din traditia pentru Craciun, existand sanse foarte mari sa-l fi vazut de cateva zeci de ori. Trilogia este o metoda indicata daca iti doresti sa ai parte de ceva distractie timp de trei zile la rand- asta daca iti doresti sa vezi filmele in zile separate. In toate cele trei parti, este vorba despre un baietel mai obraznic care este uitat de familie in Ajunul Craciunului, dar si cum reuseste sa se salveze in fata celor doi infractori.

The Santa Clause este un film de comedie perfct, care implica modul in care un tata divortat distruge Ajunul Craciunului, chiar dupa ce castiga custodia copilului. Ceea ce va aparea mai departe in film te va tine cu zambetul la gura si iti va oferi o ocazie perfecta de a petrece mai mult timp cu familia.

The Nightmare Before Christmas ese un film muzical, fanatasy, care descrie modul in care Regele Pumpkin din Halloweentown se plictiseste de a mai speria oamenii in fiecare zi. Astfel, in film sunt descrise aventurile sale si ceea ce face pentru a depasi anumite lucruri.

De asemenea, nu toti oamenii iubesc Craciunul, dar asta nu inseamna ca nu exista si filme potrivite pentru ei. Ei bine, filmul How the Grinch Stole Christmas este ideal in astfel de cazuri- in acest film fiind  vorba despre o creatura care reuseste sa fure si sa distruga cu totul cea mai frumoasa sarbatoare din an.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *