Inca de la aparitia clown-ilor pe pamant, oamenii au dezvoltat un oarecare sentiment de frica atunci cand a venit vorba de acestia. De ce? Potrivit psihologilor, zambetul constant al clownilor ne face sa ne simtim nesiguri si, de aici, frica constanta fata de ei. De asemenea, marii autori ai genului horror- de exemplu, Stephen King- au oferit o serie de carcateristici iestite din comun acestora, lucru care a contribuit la cresterea starii de anxietate a oamenilor, atunci cand se afla pe langa un clown.

Clowni ciudati

Violator- Spawn- este un personaj fictiv ce apare in seria Spawn. Personajul a aparut, pentru prima data, in Spawn #2, in anul 1992. Violatorul este un demon trimis pe pamant, fiind distins din cauza greutatii sale foarte mari dar si a rautatii de catre da dovada. A existat si un film numit „Spawn”, bazat pe seria cartilor, lansat in anul 1997, iar John Leguizamo este cel care a interpretat rolul clown-ului malefic.

Ronald McDonald- crezi sau nu, Ronald chiar poate da nastere unui sentiment de frica. Ronald McDonald este mascota celebrei linii de restaurante fast-food McDonald`s si se spune ca a fost creat de catre Willard Scott, in anul 1963. Cu toate ca se presupune ca ar trebuie sa fie fericit, clown-ul atrage milioane de copii la burgeri, ceea ce inseamna ca e deja destul de ciudat.

Joker- Batman- Joker-ul este un personaj fictiv care si-a facut aparitia in prima serie Batman, in anul 1940, fiind dusmanul lui Batman. Joker a fost portretizat de catre Cesar Romeo in Batman TV, Jack Nicholson in Batman a lui Tim Burtons si de catre Heath Ledger in The Dark Knight.

Pennywise- Stephen King chiar stie cum sa isi sperie cititorii, si nu numai. Acest clown a fost creat de catre Stephen King in anul 1986, fiind un personaj celebru in romanul „It”. In 1990, „It” a devenit un film, asa ca Pennywise a primit o infatisare destul de ciudata. Tim Curry este cel care a dat viata personajului extrem de cunoscut si, cumva, inca reuseste sa sperie generatii intregi de oameni. Astfel, Pennywise este clown-ul ce merita sa se afle pe locul 1 in ceea ce priveste cei mai malefici clowni din toate timpurile.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *