Bunicul meu are o vorba” cea mai buna bautura este apa de izvor”. Mereu incerca sa download (1)ma invete acest lucru dupa ce el lua la bord un pahar de vin sau de palinca. El ma intreba care este bautura cea mai buna iar eu ii raspundeam ca vinul sau palinca iar el imi zicea cu o voce calda ” nu tataie, cea mai buna bautura este apa de izvor.

Acasa m-am tot gandit cu sotia ce sisteme sau ce filtre sa luam pentru a putea folosi apa potabila de la robinet, pentru ca noi o folosim doar la masina de spalat si pentru uz casnic.

Ne-am gandit la diverse filtre, am ajuns de la simple filtre la cele cu triple cu osmoza dar nici acestea nu ne multumeau pentru ca ele scot si ce nu trebuie din apa. Am incercat sa cumparam apa din hipermarket doar ca ajunge la un pret prea mare pe litru dar devine si obositor sa tragi de atatea bidoane cu zeci de litri de apa.

Intr-o zi am luat hotararea sa dam un click pe net si sa cautam o firma cu care putem incheia un contract pentru un dozator de apa dar pentru a ne face un abonament la cateva bidoane de apa.

Alegerea a fost una mai mult decat inteligenta. Acum nu mai este nevoie sa trag de bidoane de la masina, nu ma mai costa atat de mult si in plus am apa rece sau calda instant, in functie de preferinte, daca este vara si vreau apa rece, nu mai trebuie sa am inca o grija in plus, sa pun apa la frigider, iar daca este iarna si vreau un ceai cald sau o supa rapida o pot face in cateva secunde, nu mai e nevoie sa pun apa la fiert pe aragaz.

Perla moldovei, este o apa de izvor foarte buna pe care o poti bea de cate ori iti este sete si in ce cantitate doresti, fara sa depaseasca limita de nitrati si este in limitele normale cu absolut tot ce trebuie pentru a fi o apa gustoasa si ne tratata cu clor.

Inclusiv laptele bebelusului il fac cu apa de izvor, chiar daca o fierb, nu puteam sa folosesc apa de la robinet, aceasta din urma avand foarte mult calcar. Dupa fierbere oala in care fierbeam apa ramanea alba si sotia injura la mine pentru ca se curata foarte greu.

Va dati seama ca apa este un aliment foarte important in alimentatia bebelusului si nu imi permiteam sa ii ofer toate prostiile din comert sau apa de la robinet, pe care nici macar nu o poti duce la gura din cauza mirosului, nu mai vorbim ca ea sa fie baut.

De cand am schimbat apa parca si cafeaua e mai buna, parca are gust mai bun, miroase mai parfumat. Cred ca toti ar trebui sa facem ceva pentru sanatatea noastra si sa nu mai consumam toate prostiile oferite la comun. Sanatatea noastra este mai importanta , ea trebuie sa fie pe primul loc.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *