Salus

Pentru cei care inca nu sunt la curent cu ofertele de generatie moderna in materie de termostate, Salus poate fi un raspuns potrivit. Totul porneste de la o nevoie demonstrata si evidenta, aceea de a controla in mod cat mai exact cum functioneaza o centrala termica. Aceasta dotare vine independent de un termostat, pentru ca in fond el este un sistem aparte si nu obligatoriu pentru functionarea sistemului de incalzire.

Termostatele au fost create intocmai pentru a facilita modul in care un utilizator se poate bucura de confort fara efort. Astfel, te poti bucura de caldura, de gestiunea acesteia, oricand si oricum iti doresti. Pentru asta ar fi bine sa mizezi pe un termostat de calitate, iar gama de termostat Salus iT500 sunt o recomandare. Iata ce poti face cu acestea:

  • Programarea la apa calda. De aceasta ai nevoie mereu, astfel ca te va interesa in ce mod poti economisi si in egala masura sa ai parte de ce este necesar.
  • Program personalizat pe care il poti aplica pe zile. Daca esti genul de persoana care are parte de rutina, stii deja ce intervale de ore sunt cele in care nu esti acasa, cand te intorci si asa mai departe. Poti seta ca centrala sa iti furnizeze caldura pana atinge o anumita temperatura de ambient. De asemenea, ii poti seta si oprirea conform unui program, pentru ca functionarea continua te va dezavantaja la costuri.
  • Poti preintampina o nevoie, astfel ca la intoarcerea acasa sa ai deja caldura pornita, apa calda numai buna de folosit. In vremuri moderne am ajuns sa nu mai avem atentie catre unele detalii caci tehnologia avansata a device-urilor din jurul nostru se ocupa de asta. Astfel, datorita functiei de detectare a locatiei termostatul ofera alerte, iar printre altele iti va reaminti ce mod sa setezi.
  • Sistemul de tip iT500 de la Salus poate controla una sau doua zone de incalzire, precum si o zona de incalzire plus apa calda. Poti seta in functie de interesele tale, de stilul de viata, preferinte.
  • Te poti conecta cu o aplicatie disponibila, controland foarte usor centrala prin intermediul telefonului. Smartphone-urile la ora actuala sunt tot mai complexe si pot dispune facil instalarea unei aplicatii de genul. Daca esti tipul de om ce prin cateva butonari din telefon isi gestioneaza facturile, conturile si asa mai departe vei aprecia ca termostatele Salus permit si conexiune de genul.
  • Cum stii ce sa setezi? Desigur ca vei experimenta intr-atat incat sa cunosti ulterior ce ti se potriveste. Insa termostatul are diferite programe active prestabilite; poti incepe cu acestea, setand minutios modul in care doresti sa ai centrala activa.

Acestea sunt doar cateva mentiuni despre ce inseamna functionarea si utilizarea unui termostat de la Salus, iT500. Poti afla mai multe despre acestea, precum si alte tipologii de asemenea moderne si complexe, din cadrul paginii lor oficiale. Confortul tau merita orice efort pentru ca ulterior sa ai rezultatele dorite, asadar nu ezita sa te interesezi despre ce avantaje ai din folosirea unui termostat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *