Iata un lucru care te va face sa te simti batran: Harry Potter and the Philosopher’s Stone, prima carte din seria de sapte ce au fost scrise de celebra J. K. Rowling, va celebra cea de-a 19-a aniversare in cursul acestui an. Este simplu sa ne dam seama de ce personajele din Harry Potter au devenit atat de celebre, mai ales daca ne gandim ca povestea intreaga a avut si o ecranizare care a contribuit la cresterea popularitatii acestei carti fantastice. Dincolo de cele sapte carti si opt filme, imperiul iubit al HP din intreaga lume a crescut incredibil de mult, fanii exprimandu-si dragostea fata de personaje peste tot in mediul virtual. Insa, daca si tu esti un fan Harry Potter, cu siguranta nu stii tot ceea ce e legat de aceasta serie, de aceea te invit sa citesti in continuare lucrurile pe care nici nu le-ai fi gandit cu privire la franciza Harry Potter.

Curiozitati despre Harry Potter

Ne pare rau, Twilight- se pare ca intotdeauna a existat o conexiune fortata intre Harry Potter si Twilight, doua filme extrem de populare in randul adolescentilor. Bineinteles, aici vorbim deja de rivalitate in randul fanilor, in functie de perspectiva oferita de fiecare serie. De exemplu, stiai ca partea a 3-a a francizei Harry Potter- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban- a strans cu 90 de milioane de dolari mai mult fata de cel mai de succes film Twilight?

Un „Slytherin” certat cu legea- Draco Malfoy a fost doborat de mult in Harry Potter and the Deathly Hallows, partea a 2-a. In ciuda faptului ca apare in toate cartile dar si in primele sase filme, Vincent Crabbe nu putea fi gasit nicaieri in cea de-a doua parte. Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca actorul Jamie Waylett a avut probleme cu legea, deoarece a fost gasit de mai multe ori folosind substante interzise. In anul 2009 a fost arestat deoarece acesta avea asupra sa marijuana si un cutit ilegal.

De ce Snape il uraste pe Neville- se pare ca singurul elev asupra caruia Snape si-a focusat ura pare a fi Neville Longbottom. In timp ce s-a descoperit ca profesorul Snape, de fapt, il proteja pe Harry, ura sa catre Neville nu a putut fi explicata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *