O toamna aurie, cu frunze care se ingalbenesc dupa aceleasi reguli nescrise de mii de ani. Toamna, cu alaiul ei de rugina, pune stapanire pe lume. E un sfarsit de an, de ciclu calendaristic, de bilant. Toamna se numara bobocii, zice un vechi proverb…

Si se mai fac reparatii prin casa, zice nevasta, pe ton de repros, cu ochiul critic cu care m-am obisnuit deja. Nu stiu cum sunt alte neveste, dar asta a mea e de groaza. Nu doar ca vede ce e stricat, dar vede si ce o sa se strice. Intr-o zi, intr-o luna, intr-un an, candva…

Acum a pus gand rau baii. Ca a fost ea in vizita la Marineasca si a vazut acolo una si alta care i-au cam inverzit ficatii de ciuda. Si cum evolutia inseamna sa mai tragi cu ochiul si pe la capra vecinului, cam asta a facut si ea.

Si uite asa ne apucam, in loc sa strabatem parcurile colorate de toamna, sa umblam pe la retaileri dupa obiecte sanitare. Exact ceea ce urasc la culme…plimbatul prin magazine ramane o placere exclusiva a femeilor care se pot zgai ore in zir, zile in sir la vitrine, prin magazine, printre rafturi fara sa oboseasca vreun pic.

Pe mine unul asta ma termina psihic si mai aduce intr-o stare de revolta vecina cu revolutia. Asa ca am decis ca asta voi face, o revolutie. O sa ma sustrag fenomenului shopping si o sa caut pe internet niste firme, niste marci de produse sanitare pe care sa le command si care sa-mi vin acasa fara atata bataie de cap.

Cam asa a facut si amicul meu care si a mobilat aproape o  casa intreaga doar butonand. Nevasta mea zice ca e nebunie curata  sa nu pui tu manuta ta pe obiect, ca asa e romanul,  ce e in mana nu-i minciuna..dar m-am jurat ca nu pun piciorul in magazine.

Asa ca  intro-zi, la bere, cu amicul meu instalator, de pe net am ales obiecte sanitare pentru baie. Si cand spun baie, ma refer la baile care pareau desprinse din cataloagele straine de profil. Cada 160×70 , de un alb incredibil , dand acea senzatie de curatenie absoluta, fix ca in reclamele alea la detergenti. Totul de cea mai buna calitate, o investitie cu adevarat rentabila. Amicul meu remarcase in mod special cada pe care o avea si el acasa si despre care spunea ca in special nevasta-sa e foarte multumita de obiectele cumparate de la ei. Happy wife, happy life, nu?

Asa ca, dupa selectie am invitat-o si pe  scorpie sa-si dea cu parerea. A fost de acord ca nu se putea sa nu cedeze in fata argumentelor imbatabile. Pai nu e mai bine , mami, sa cautam pantofi in loc de chiuvete???

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *