„Nationala Romaniei s-a impus cu scorul de 2-0 invingand selectionala Irlandei de Nord pe Arena Nationala in ultima etapa a anului 2014” , am ramas surprins cand am citit informatia despre nationala romaniei. Nu am fost mirat nici cand am aflat ca Victor Piturca o sa demisioneze din functia de antrenor al echipei nationale romanesti dupa mai multe zile de speculatii a unei oferte tentante venita din Arabia Saudita intr-un final Federatia Romana de Fortbal a catadicsit sa ofere un comunicat de presa prin care sa anunte despartirea dintre Victor Piturca si echipa natioanala de fotbal a Romaniei. Victor Piturca a reusit sa aiba in iunie 2011 un start foarte bun, tin minte ca primele 3 meciuri pentru calificarea la euro 2016 unde am acumulat 7 puncte. Am observat ca arabi au inceput sa ne cumpere antrenori si fotbalisti pe banda rulanta, primul cumparat a fost de la Steaua, Laurentiu Reghecampf cel care a castigat campionatul Bundesliga. La fel ca si doctorii, fizicieni, ingineri si multi oameni buni si priceputi si fotbalisti sunt recrutati de catre straini pentru ca la noi in tara nu putem sa facem nimic, toti cei care ajung la putere se gandesc cum sa fure si nu se intereseaza cum sa motiveze sau cum sa faca ceva pentru a pastra o valoare pentru tara noastra.

Prea putine lucruri bune am auzit in ultima vreme despre echipa de fotbal a Romaniei.Nationala de fotbal a tarii noastre e inceput sa aiba probleme din ani 1998-2000 cand toti cei care ajungeau sa o „conduca” erau mai mult pe japca. De fapt cred ca acest lucru a inceput sa se intample imediat dupa inlaturarea lui Ceausescu de la putere. De atunci am cam devenit cu totul de vanzare.

Multi au zis la vremea respectiva si inca s emai aud strigate ca de vina au fost rusii,  eu sunt de parere ca ai au incercat sa ajute si va voi zice de ce. Un interes foarte mare pentru inlaturarea comunismului din tara noastra lau avut occidentali pentru ca imediat dupa revolutie au inceput sa ne impuna fel de fel de reguli, privatizari si asa mai departe. Nu au stiut cuim sa ne faca sa ne vindem tara mai repede. Cum mama masii pana la revolutie noi imprumutam cu bani alte state iar imediat dupa revolutie nu am mai fost nici granarul europei ci din contra am ajuns datori pe viata.

La fel au procedat si in fotbal, au furat cat s-a putut, ma mir ca acum au inceput sa mai plateasca si sa vedem cativa din capi grei ai fotbalului la inchisoare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *