Titlul acestui articol probabil li se va parea aberant multor femei. Cum s-a alegi s-a iti micsorezi sanii cand multe femei aleg implanturile de silicon tocmai pentru ca isi doresc sani voluminosi, nu-i asa? Daca mai aveati vre-o urma de incertitudine s-a stiti ca acest lucru este posibil. Nu doar ca este posibil insa in ultima perioada la aceasta interventie chirurgicala plastica apeleaza din ce in ce mai multe femei. Care sunt motivele care stau la baza acestei decizii? Cu siguranta ca problemele cu care se confrunta o persoana cu sanii mari e raspunsul la aceasta intrebare.

Datorita faptului ca un numar din ce in ce mai mare de femei apeleaza la aceasta interventie chirurgicala estetica, am ales ca in acest articol s-a scriu despre cele mai frecvente tehnici chirurgicale utilizate in micsorarea sanilor. Astfel ca cele mai frecvente tehnici sunt urmatoarele:

  • Tehnica de reducere a sanilor cu incizie verticala. Aceasta tehnica chirurgicala mai este cunoscuta si sub numele de tehnica cu cicatrice scurta. Este recomandata femeilor care au sanii moderat spre mari si care necesita o excizie moderata de tesut. Aceasta tehnica ofera o forma mai naturala sanilor precum si mai putine cicatrici.

  • Tehnica de reducere a sanilor cu incizie orizontala. Avantajul acestei tehnici este absenta cicatricilor vizibile la nivel central si al zonei periareolare.

  • Tehnica grefarii libere. Aceasta tehnica este utilizata in special pentru pacientele care prezinta un risc foarte ridicat de ischemie. Prin aceasta tehnica complexul areolo-mamelonar este complet detasat si relocat prin transfer de grefa libera intr-o pozitie ascensionata. Mamelonul persoanelor care sufera o asemenea interventie chirurgicala isi va pierde din sensibilitate, iar canalele lactifere vor fi intrerupte.

  • Tehnica traditionala de reducere a sanilor este o metoda potrivita pentru femeile care prezinta un nivel de tesut glandular mai mare decat cel adipos. Dintre toate tehnicile de reducere a sanilor aceasta tehnica este cea mai frecventa si invaziva metoda de reducere a sanilor.

Pentru toate femeile care sunt in situatia de a apela la chirurgia plastica pentru micsorarea sanilor va recomand in incheierea acestui articol clinica doctorului Renert Gad

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *