bratari

O modalitate foarte buna de a atrage atentia asupra bratarilor tale este de a contrasta culorile bratarilor cu ceea ce vei purta. Gandeste-te la tinutele tale in ceea ce priveste paleta de culori. Vezi ce cu ce merge si cat de bine va da in general o asemenea combinatie. Ce culori se complimenteaza unele cu celelalte? Ce culori merg mana in mana si ofera un contrast grozav? Poti de asemenea combina cateva dintre bratarile tale cu topul pe care l-ai luat de curand pe tine.

Nu uita sa adaugi textura atunci cand vei imbina ceva pentru ca vei dori sa iesi totusi in evidenta, nu ca totul sa fie ca un amestec la care te vei uita ca la o pictura de Picasso. Transmite un mesaj cu ceea ce porti tu. Bratarile tale pot transmite de asemenea un mesaj catre cei din jurul tau. De exemplu, a purta niste accesorii mici si elegante poate demonstra rafinament si control. A purta o multime de bratari mari si colorate poate demonstra ca ai simt de joaca si ca esti de partea culorilor tari.

Alege bratarile pe care le vei purta in functie de mesajul pe care vrei sa il adresezi celor din jur. De cele mai multe ori, tinutele tale por vorbi pentru tine, asa ca trebuie sa alegi ceea ce este mai ok pentru tine. Stratificarea este de asemenea foarte importanta. Unele bratari sunt mult mai rigide decat altele dintre acestea. Bratarile mai usoare si mai maleabile pot fi purtate astfel incat sa depaseasca si sa se imbine sau intrepatrunda unele cu celelalte. Efectul pe care il va transmite purtarea unei singure bratari mari si colorate poate insemna multe, asadar alege acele piese care se complimenteaza unele cu celelalte.

A purta randuri multe de bratari pe fiecare incheietura a mainii poate adauga interes si o infatisare estetica tinutelor tale in intregime. In acest caz, mai putin este mai mult. Alege doua sau trei perechi de bratari astfel incat sa ai doar cateva bratari la fiecare mana.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *