Isteria black friday se pare ca o gasesti peste tot in Romania si nu numai, din pacate pentru noi romani Black friday nu e tocmai ca in tarile din occident, la noi multi fura startul, multi nu au inteles ce inseamna vinerea neagra, urca preturile inainte de vinerea neagra pentru a pune apoi ca ei fac o reducere foarte mare si dau produsul aproape cu pretul de dinainte de schimbare al acestuia.

Cei mai norocosi au fost cei care si-au facut cumparaturile de pe emag, pentru ca aici au fost preturi cu adevarat de vinerea neagra, vanzatorul a motivat ca a fost o eroare de sistem si astfel au fost vandute produse incepand de la 1 leu pana la maxim 8 lei, norocosi si-au putuc cumpara plasme cu 3 lei, tablete sau telefoane samsung galaxy s4 cu 1 leu, sau unul dintre cele mai bune laptopuri cu pretul de 4 lei. S-au vandut in total 730 de produse cu astfel de preturi, cei care au fost pe faza la acea ora au fost cu adevarat norocosi si au sintit pe bune ce inseamna Black friday cu adevarat.

In Anglia si Usa s-au calcat la propriu in picioare pentru a prinde ceva reduceri in magazine.

Mergeam zilele trecute cu masina, ma duceam cu cineva pana intr-un oras vecin si ascultam la radio ca pana si cei de la bgs au oferte de black friday , la care eu am ras iar cea cu care eram a inceput sa imi povesteasca ca si la ea la servici au oferte, ea lucreaza la o firma care ofera ursitoare si animatoare pentru cei mici, sau pentru botezuri.  Imi spunea ca cei de aici ofera pachete promotionale pentru toate buzunarele si in functie de dorintele clientului, pot oferi mai multe sau mai putine ursitoare, ingerasi, confetii, cadou pentru bebelusi dar si multe altele.

Acestia din urma chiar isi merita bani chiar si daca nu ar fi vinerea neagra, oameni acestia muncesc pentru a produce acei bani, consider ca daca ei nu ar merge la un botez sau la o petrecere pentru copii botezul perde o parte importanta, sau la o petrecere pentru copii, sa le faca diverse figuri din baloane sau sa ii picteze.

Este ceva frumos si de nelipsit, chiar si eu voi avea o echipa de ursitori la botezul fiului meu in primavara.

Sa revenim la black friday, anul acesta nu am avut timp sa ma uit dupa ceva anume, am realizat abia in ziua urmatoare ca a fost vinerea neagra iar eu nu am apucat sa ma uit sa vad ce oferte au, nu ca imi doream eu ceva anume dar eram curios ce oferte aveau. Anul trecut mi-am comandat 2 tablete, o tastatura pentru ele si un rucsac pentru laptop de 17′, toate acestea le-am prins reduse de la 1200 de lei la 500 de lei, a fost o afacere pentru vremea respectiva. Daca ar fi acum sa imi mai cumpar tableta nu as mai face prostia, mi se pare cel mai inutil lucru, consider ca el este bun pentru cei mici ca sa se joace pe ele.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *