saluscontrols.ro

Pentru cei care se pregatesc deja pentru vremurile mai friguroase, instalarea unui termostat pentru centrala termica este o completare excelenta. Acest dispozitiv poate aduce economii la facturi, este un motiv in plus sa fii comod si sa te bucuri de tehnologia moderna ce sta la comanda ta. Practic de la distanta – chiar si daca nu esti acasa, asta depinde de tipul de termostat ales – poti seta temperatura ambientala sau a apei.

Despre saluscontrols.ro nu este prima data cand auzim. Pe nisa aceasta este un nume remarcat pentru ca ofera calitate si un raport excelent intre produs si pretul de achizitie. Oferta termostate complexe si moderne si sunt compatibile cu orice tip de centrala. Deci sunt motive suficiente sa primeaza si aprecierea publicului. Vei gasi aici variante multiple, de la termostatele clasice cu fir la cele fara fir, programabile de asemenea sau chiar parte din sistemul Smart Home.

Trebuie spus ca asa cum se mentioneaza si pe pagina lor instalarea si setarea oricarui tip de termostat ales nu impune dificultati. Ba chiar sunt oferite tutoriale si manuale indrumatoare, pun la dispozitie si asistenta tehnica pentru a avea tot tacamul. Manualele de utilizare au si versiunea in limba romana, deci nu se poate plange nimeni ca nu intelege. Instalarea in principiu este simpla si se completeaza acolo unde este cazul si cu o aplicatie ce se poate descarca si din cadrul paginii oficiale. La randul ei instalarea este simpla si intuitiva.

Din punct de vedere al tipului de centrala pe care o detii nu trebuie sa te preocupe compatibilitatea caci modelele de la Salus sunt bune pentru o varietate de tipuri de centrale. In functie de aceasta ai mai multe variante de montaj, 4 modele, exemplificate in manual.

De ce sa alegi din gama Salus

In primul rand, avantajul este legat de ceea ce tine de sistemul de tip termostat. Centrala la randul ei va functiona mai bine si dupa un program anume, fara sa mai fie nevoie sa intervii asupra modului in care arde gazul – cand e rece sa o pornesti, cand e deja cald sa o opresti. Desigur, aici mai punem la socoteala si ce tine de confortul utilizatorului care nu se mai oboseste sa mearga la centrala pentru o eventuala setare.

Termostatul poate depista si erori, nu doar de comunicare, ci de functionare a centralei. Atat timp cat il ai langa tine, de preferat portabil, acesta iti ofera avantajul de a controla oricand centrala din dotare.

Mai mult decat atat, termostatele Salus sunt de o acuratete aplaudabila. Acestea comunica catre centrala setarile si nu se pune problema pierderii de unda, de semnal. Spre exemplu la cele ce au conexiune la internet, functionarea lor nu va fi afectata daca ai o conexiune intrerupta pentru moment.

In functie de tipul concret de termostat de la Salus Controls – gasesti detalii la fiecare in parte si pe pagina lor oficiala – exista avantaje ce te vor incanta. Poti alege in functie de buget, unele modele mai simpliste sunt mai accesibile. Poti alege dupa criteriul functiilor si astfel un termostat iti poate fi si alerta in egala masura, avertizandu-te cand pleci de acasa sau cand revii ce setari de confort sa faci.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *