amanet-auto

Exista situatii in care pur si simplu ramanem fara bani pana la urmatorul salariu. Ei bine, in zilele noastre, astfel de situatii sunt putin cam frecvente daca luam in considerare criza financiara care afecteaza pe majoritatea dintre noi, fie ca in mod direct, fie ca in mod indirect. Ajungi sa ai datorii mari si te gasesti in situatia in care nu stii ce sa mai faci ca sa-ti acoperi toate datoriile. De rude sau prieteni nici nu poate fi vorba, pentru ca in felul acesta ajungi sa iti faci niste obligatii fara rost. Un imprumut in banca ar fi una din solutii, dar daca stai bine si te gandesti la toate dobanzile care urmeaza acest imprumut, mai bine o lasi balta si nu te mai legi la cap cu bancile.

Te gandesti ca ai putea sa vinzi bijuteriile din aur sau autoturismul, dar stii ca mai ai cateva zile pana vei face rost de bani, asa ca nu are niciun sens sa te apuci sa vinzi un produs. Mai exista o singura posibilitate, si anume amanetul. Si, daca stai bine si te gandesti, amanetarea unui produs vine cu o multime de avantaje: iti poti recupera produsul amanetat in timpul pe care tu il stabilestei cu casa de amanet la care ai incheiat contractul.

Ce inseamna amanetarea?

In termeni simpli, amanetarea inseamna a garanta un produs pentru o anumita suma de bani si pe o perioada determinata. Tu alegi ce produs iti doresti sa amanetezi, suma pe care vrei sa o primesti- in functie de rezultatele evaluarii specialistului, si in cat timp vei putea sa iti platesti datoria. Cu alte cuvinte, schimbi un produs pe bani.

Cel mai rentabil este sa mergi la o casa de amanet unde gasesti si amanet auto. Astfel, aici vei avea posibilitatea sa faci un imprumut rapid si usor, iar un autoturism amanetat inseamna o suma mai mare de bani pe care casa de amanet poate sa ti-o imprumute. Specialistii din domeniul autoturismelor iti vor evalua masina si iti vor oferi, pe loc, chiar jumatate din suma totala a autoturismului. Un alt avantaj consta in faptul ca aici poti sa amanetezi si motociclete, ATV-uri sau orice alt vehicul care functioneaza la parametri optimi. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji ca masina nu va fi tinuta in conditii bune. Casa amanet auto isi asigura clientii ca va oferi conditii de maxima siguranta produselor amanetate.

Daca te decizi sa iti amanetezi autoturismul, atunci trebuie sa afli ce acte vor fi necesare pentru a incheia contractul cu cei de la casa amanet.

Acte necesare pentru amanetarea masinii

In primul rand, proprietarul este singurul individ care are dreptul legal sa semneze si sa incheie un contract de imprumut cu casa amanet auto. Vei avea nevoie de actele in original a cartii de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare si cartea ta de identitate, alaturi de cheile masinii.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *