autobiografiiautobiografii

Vocalistul de la Black Sabbath poate sa nu aiba o reputatie foarte bun, insa, in cele din urma la sfarsitul zilei, este tot o fiinta umana. Este vorba despre artistul Ozzy Osbourne, cu cartea-i autobiografica I Am Ozzy. Si exact despre aceste lucruri ne povesteste el aici in memoriile sale. Exista multe lucruri pe care le putem invata din experienta de viata a acestui om mare. Aceasta este o carte scrisa in detaliu si plia de umor.

Pentru a-l intelege pe Hitler, trebuie sa ii citesti mai intai de toate autobiografia, Mein Kampf. Daca vei incepe sa citesti aceasta carte, vei fi capabil sa intelegi  si cealalta versiune a acesti tiran si criminal in masa. Mein Kampf este o fraza in limba germana care inseamna Razboiul Meu sau Lupta Mea.

Aceasta carte povesteste si infatiseaza lucruri din copilaria lui, aspiratiile sale de viata timpurii, conflictul cu tatal sau, cum a ajuns in politica si de i-a placut acest lucru si ura sa pentru evrei. Cronicile si continutul acestor memorii sunt pur si simplu otravitor de sincere.

Dream from my Father scrisa de Barack Obama este o extradare a luptei interioare si a incercarilor unei familii, a relatiilor dintre familii, a rasismului cu care a trebuit sa se confrunte oamenii de culoare si a aventurior in dragoste a unuia dintre cei mai puternici oameni din intreaga lume, Barack Obama. Stilul de scris al lui Obama este clasic, stilat si exclusivist in timp ce reflecta  unele dintre cele mai personale experiente legate de relatiile rasiale din Statele Unite ale Americii.

Cunostintele pe care trebuie sa le detina cineva ca sa citeasca o autobiografie sunt mai mult decat cele necesitate pentru lecturarea unor simple povestiri sau a catorva romane obisnuite. Cititorii se pot pune in pielea personajelor principale  si pot fi martorii istoriei cuiva anume, a unei celebritati, a unui istoric sau a unui personaj popular din lume.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *