aplicatii smartphone

Daca iti place sa scrii notite mai mult decat sa le tiparesti si sa le scrii electronic, aplicatia Penultimate este cea mai potrivita pentru tine. Iti permite sa scrii si sa organizezi pana si cele mai dezordonate notite de mana cu mare usurinta. In aceasta aplicatie, o persoana poate sa foloseasca un stylus sau degetul pentru a manevra aceasta aplicatie, care face din scrierea de notite  si din desenarea de schite o treaba destul de simpla. Atunci cand este alaturata aplicatie Evernote, Penultimate este un instrument grozav de luat notite si de accesat fisiere de pe dispozitive aparte de iPad-ul tau.

Daca te saturi de consumatul acelorasi alimente de la cantina scolii, aplicatia The Photo Cookbook este un loc perfect din care sa incepi sa te inspiri pentru a manca mai sanatos. Toate retelele asigurate de aceasta aplicatie sunt foarte simplu de utilizat si de pregatit, chiar si pentru cei incepatori, toate aceste lucruri datorita imaginilor de inalta rezolutie si a instructiunilor pas cu pas.

In ziua de azi, o multime de materiale de studiu sunt utilizate de catre studenti cu ajutorul Google Docs, care este o baza de date care este prea mare pentru a fi purtata de catre cele mai multe carduri de memorie.  De asemenea, de vreme ce va trebui sa accesezi fotografiile, clipurile si documentele din f=dioferite locatii, Google Drive ar fi o idee grozava pentru vizualizarea de fisiere de pe telefonul tau mobil.

Pe langa aceste lucruri, iti permite sa creezi documente si schite de lucru, in cazul in care nu dispui de MS Office sau de Apple iWork. Google Drive este complet gratis pentru primii 15 GB, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a stoca cercetarile pe un semestru intreg si alte documente de lucru.

Studentii si elevii au nevoie de fiecare data de noi carti si manuale de curs dupa fiecare semestru, de aceea a le pastra pe acestea stocate in telefonul tau intr-o apicatie, poate fi foarte grozav.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *