Textilele din camera ta trebuie sa fie impreuna un mix armonios ce creeaza echilibru cromatic si estetic. Este putin nepotrivit sa optezi pentru perdele din voal cand camera este amenajata in stil industrial, nu-i asa? Afla cum sa alegi lenjeria de pat astfel incat materialul sa fie unul potrivit, iar in final in dormitor sa ai un stil masculin accentuat.

Atunci cand alegi lenjeria de pat tine cont de modul in care tesatura iti va rasfata pielea. Nu degeaba este recomandat cel mai adesea bumbacul, material potrivit in orice sezon. O lenjerie de pat de calitate, din bumbac satinat sau ranforsat de ce nu, poate fi completata de perne decorative in culori deschise. Obtii astfel o combinatie sofisticata, in stil masculin. Alege spre exemplu gri si galben sau o lenjerie de pat neagra si in contrast cu elemente de decor rosii.

Lenjeria din damasc

Damascul este de asemenea de calitate. O astfel de lenejerie se bucura adesea de rezistenta sporita. Daca optezi pentru acest tip de tesatura regasesti la Coneltex, producator ce detine fabrica de lenjerii, variante de alb imaculat. Imagineaza-ti cum sunt camerele de hotel, cu lenjeria de pat alba. Adesea in unitati de cazare vei remarca ca setul de pat este alb, iar explicatia este aceea ca ofera mai multa incredere ca lenjeria este curata. Ai o stare de bine stiind ca dormi in tesatura imaculata. Iar efectul se pare ca este cel de odihna sporita.

In catalogul de la Coneltex, producator autohton, vei gasi si lenjerii din finet, sifon imprimat, saten, lenjerii brodate de asemenea. Ai avantajul faptului ca nu sunt practicate preturile comerciale, de intermediar, intrucat cumperi direct de la producator. In plus, poti alege ca fetele de perna sa fie de 50×70 sau de 75×75. Da, este un detaliu important pentru cei cu gusturi traditionale, ce dispun de perne mari; mare parte din lenjeriile din comert sunt pe stil modern, cu fete de perne 50×50.

Tine cont de asemenea de nuante. Daca preferi lenjeria de pat colorata evita pastelurile sau motivele florale daca doresti amenajare in stil masculin. Less is more, tine minte. Totusi intr-un dormitor in care textilele existente sunt doar bumbacul, ii cam lipseste profunzimea. Nu uita ca la Coneltex gasesti si perne decorative, cu care poti crea un joc de culori ce contrasteaza cu decorul.

Inspira-te din optiunile de textile de la Coneltex, catalogul lor este disponibil online.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *