stailer

Există o mulțime de persoane care au probleme de comunicare. Convorbirea telefonică le provoacă stări stresante și o vor evita ori de câte ori se poate. Lucrurile rămân la fel și în ceea ce privește programarea la salon. Acest tip de persoane renunță la a se mai programa periodic, doar pentru că nu vor să sune la recepție. Află cum poți rezerva locul la salon direct de pe telefon! Nu este inclus apelul telefonic.

Nu doar acest tip de persoane, ci și cele care sunt foarte ocupate pot beneficia de noua modalitate de a se programa la salon. Este vorba despre Stailer, iar dacă nu ai auzit de această platformă, mai jos vei afla ce este și cum poate fi utilizată. Relativ nou apărută, aceasta oferă clienților și saloanelor confortul de a crea și prelua programări direct de pe dispozitivele mobile. 

Stailer este o platformă online unde vei găsi sute de stiliști și saloane, din peste 40 de orașe din România. La oricare dintre acestea te poți programa oricând, fără ca salonul să aibă început programul de lucru. Practic, dacă ai uitat să te programezi pentru un eveniment important, este weekend și salonul și-a terminat programul, poți intra pe aplicație sau pe site și îți poți rezerva locul atunci când ai nevoie. 

De pe telefon sau de pe tabletă poți să faci programări sau să citești recenzii

Facilitatea cu care te poți programa este foarte importantă. Chiar dacă este o aplicație, nu trebuie să îți faci griji că nu te vei descurca. Pentru început, descarca gratuit aplicatia Stailer din magazinul digital corespunzător sistemului de operare al dispozitivului tău. Următorul pas este să îți creezi un cont și apoi să navighezi printre cele peste 1000 de saloane și stiliști. 

Dacă ai găsit pe listă orașul unde locuiești, vezi toate saloanele care oferă servicii pentru genul tău! De pe stailer.ro se pot programa atât femeile, cât și bărbații la servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală. În funcție de ceea ce ai nevoie, alege serviciul, apoi data și ora la care dorești programarea. Aceasta va fi stocată în contul tău și totodată vei putea seta remindere pentru ea, tot din aplicație. 

În cazul în care întâmpini dificultăți în efectuarea programării, poți solicita ajutor de pe site. Site-ul stailer.ro îți oferă acces la un ghid video care îți arată pas cu pas tot ce trebuie să faci pentru a te programa. În același timp, poți citi și recenziile verificate ale clienților. 

Descoperă aplicația Stailer și vezi care stiliști sunt aproape de tine!

Aplicația dispune de o secțiune numită harta interactivă, unde sunt afișate toate saloanele și stiliștii din jurul tău. Pe baza locației tale, după ce va fi activată, în secțiunea respectivă vor fi afișate saloanele și stiliștii aproape de tine. Alături de numele salonului sunt disponibile detalii cu privire la locația exactă și recenziile clienților. Vezi mai multe detalii aici despre aplicația și platforma Stailer. 

Contact: support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *