Vă ziceam mai de mult ca nu sunt hotărâtă ce sa urmez în continuare ca și studii superioare ma refer. Aveam de ales intre Management și Contabilitate pentru ca primul an de facultate este unul și același pentru fiecare specializare , cursurile sunt aceleași inclusiv profesorii. Acest lucru mi -ar fi permis normal sa mă mut din anul doi , anul în care sunt eu acum, la o alta specializare. Am avut surpriza sa constat că nu se pot face astfel de mutări așa simplu cu una cu doua și ca nu este suficient să fii la buget. Dacă îți dorești într-adevăr sa te muți trebuie sa iți găsești mai întâi înlocuitor și anume sa faci schimb de locuri cu cineva, condiția fiind ca și persoana respectivă sa fie tot la  buget. Cam greu sa convingi pe cineva să se mute de la contabilitate la management. Având în vedere ca nu am găsit persoana care sa își dorească acest lucru și că vreau totuși sa îmi păstrez locul la buget voi rămâne în continuare pe Management.

Mi -ar fi plăcut sa fiu contabila. Mi-am dat seama de acest lucru abia după primul an de facultate și după primele cursuri de baze ale contabilității și contabilitatea financiara. Nu mi se pare foarte greu de înțeles , într-adevăr contabilii au limbajul lor prin care comunica dar dacă îl înțelegi de la început reușești sa faci și lucruri mai grele și sa pui în practica ușor tot ce ai învățat.  Plus ca cel mai important într-o firma este felul în care sunt gestionați banii și bunurile acelei firme.

Un contabil din punctul meu de vedere face totul în acea firma dacă este bun. El se ocupa de tot ceea ce tine de acte, drumuri la finanțe, legi și multe alte mărunțișuri care se penalizează grav de către FISC dacă acestea nu sunt în  regulă.  Întreprinzătorii nu cunosc chiar toate legile și se pot păcăli la un moment dat dacă aleg sa își gestioneze singuri afacerea. Daca sunteti administratorii unei firme si nu ati gasit inca contabilul perfect, pentru o siguranță mai mare puteti intra pe contexpert.firm.ro deoarece este o firma specializata în astfel de servicii și oferă numeroase avantaje.  Cel mai bine este sa plecați cu dreptul în momentul în care hotărâți sa va deschideți propria voastră afacere și sa alegeți ce este mai bun pentru firma dumneavoastră în cazul în care nu aveți cunoștințe legate de economie și administrare a afacerilor.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *