adele

Adele are numai 27 de ani dar deja a castigat un premiu Academy Award, 8 Grammy si un MBE. Dupa albumul de succes lansat in 2011- „21”, care a vandut mai bine de 31 de milioane de copii in toata lumea- Adele a lansat recent noua melodie „Hello”, care a provocat haos in industria muzicala, cu mai mult de 50 de milioane de vizualizari pe YouTube in primele doua zile.

Insa, in ciuda succesului sau, Adele nu suporta sa fie comparata cu alte femei, mai ales atunci cand vine vorba de look-ul sau. „Nu sunt o persoana de care sa te iei. In cazul in care cineva decide sa se lege de mine atunci cand vine vorba de aspectul meu, de obicei se compara cu alte femei, iar acest lucru nu-l suport. M-am enervat putin. Nu e ca si cum as umbla si eu cu sanii pe afara!”- a declarat Adele pentru Rolling Stone.

„Sa imi arat corpul daca as fi fost mai slaba? Probabil ca nu as face asa ceva, pentru ca corpul meu este al meu. Insa, de foarte multe ori ma intreb as fi avut la fel de mult succes daca nu as fi plus-size; cred ca amintesc oamenilor de ceea ce sunt ei cu adevarat. Nu spun ca toti au dimensiunile mele, insa este relevant pentru ca nu toti suntem perfecti”- mai adauga cantareata.

Declaratii Adele

Adele a fost criticata de foarte multe ori de dimensiunile care le are, dar cu toate acestea cantareata declara ca este fericita asa, castigand si sprijinul altor persoane. „Imi place sa arat bine, dar tot timpul am pus comfortul deasupra fashion-ului. Nu mi se pare ca fetele slabe sunt atractive; trebuie sa fiu fericita si sanatoasa. Niciodata nu am avut o problema cu modul in care arat. As prefera sa iau micul dejun cu prietenele mele decat sa merg la sala”- sustinea Adele intr-un interviu din 2009. De asemenea, aceasta a mai adaugat ca va lua masuri in ceea ce priveste greutatea sa numai daca acest lucru ii va afecta sanatatea sau viata sexuala. „Reprezint majoritatea femeilor, iar din acest motiv sunt chiar foarte mandra”. Adele a realizat unele schimbari majore atunci cand fiul sau Angelo a intrat in viata sa: cantareata a renuntat la fumat si si-a schimbat obiceiurile alimentare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *