Sunt tare curios cand la noi in tara vulcanizarile vor deveni vulcanizari, spun asta pentru ca ei au impresia ca o vulcanizare se deschide daca ai un ciocan, 2 leviere si un cazan cu apa unde sa verifici roata.

ZIlele trecute am fost pana la Craiova sa cumparam o masina. Ajunsi acolo am constatat ca masina nu arata ca in poze, fusese lovita frontal si reparata, avea probleme cu turbo si multe altele.

Nu am cumparat acea masina, am mers la Kfc pentru a manca ceva si pentru a ne uita pe internet de masini, am mai gasit doua masini, am sunat proprietari si am mersa sa le vedem, la una nu era proprietarul era samsar, la cea dea doua era proprietarul doar ca nu s-au prea inteles la pret si am zis sa mergem de acolo la un parc auto pe langa care am trecut. Ajunsi acolo am vazut cateva masini, dar printre ele una a sarit in ochi, era un Seat Leon, masina era una frumoasa estetic doar ca cel car vroia sa o cumpere a cam uitat ca o masina mai are si motor dar si multe altele.

El era disperat de cat de bine arata masina, pe noi cei care il insoteam ne cam ingrijora motorul pentru ca avea o pornire ciudata, scotea fum si rotile bateau.

Nu a fost chip sa il convingem ca nu merita. A cumparat masina si am plecat spre casa, pe drum a incercat sa vada cat se duce si cum merge. Abia atunci devenise interesat de motor. A constatat ca pe langa rotile care bateau groaznic masina nu prinde mai mult de 130km/h. A tot incercat el pe acolo si la un moment dat ne zice sa oprim pentru ca nu poate sa mai tina volanul din cauza batailor.

Am inceput sa ne uitam la roti si surpriza rotile nu prea mai aveau toate prezoanele iar roata stanga fata abia se mai tinea intr-un singur prezon.

Deja se inserase, trebuia sa lasam masina acolo pe pozitie si sa cautam cu alta masina o vulcanizare. Dupa kilometri de condus am gasit una care sigur nu si-a cumparat uneltele de la lincos, pentru ca nu aveau mai nimic, in afara de un ciocan si doua leviere.

Eu nu inteleg cine le da autorizatie de functionare daca nu isi cumpara utilaje, sa aiba aparatura necesara si eventual sa vanda si prezoane si alte piese care se pot gasi la o vulcanizare.

Nu am rezolvat nimic acolo asa ca ne-am intors si am impartit prezoanele de la restul rotilor in mod egal iar viteza de deplasare pana am ajuns acasa a fost foarte mica;

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *