Inca de la sfarsitul lunii octombrie ne tot gandim si adunam diferite informatii despre firmele care inchiriaza mos craciun. Am intrat pe internet unde am gasit cateva firme si am inceput a le deschide intr-o pagina noua, pentru a putea sa le mos-craciuncompar ofertele Am vrea ca in acest an de craciun copii din familia noastra si copii prietenilor nostri sa aibe o mega super surpriza. Vrem sa aibe un craciun de poveste, un craciun mirific.

Asa ne-am adunat noi mamele si am stabilit ca aceasta petrecere de craciun sa se tina prin rotatie la fiecare dintre in fiecare an. Ne-am gandit ca cei mici sa nu aibe doar surpriza lui mos craciun ci si anumite scenete cu personaje de poveste.

Fiecare copil iubeste un cu totul alt personaj fie de basm, fie din desene animate. Trebuia gasita o solutie ca niciunul dintre ei sa nu fie dezamagit si sa nu isi vada personajul preferat. Sa fi adus toate personajele in prima zi de craciun era deja prea mult. Cum zilele craciunului dureaza trei zile, in fiecare zi vor avea diferite scenete cu personaje mereu altele. Vor avea trei zile de craciun ca in basme. Vom organiza ca in fiecare zi sa fim la cate o familie.

Am gasit o firma care se ocupa cu asa ceva. Sunt oameni tineri, dinamici, cu mult talent. Costumatia este foarte deosebita si de calitate. Preturile sunt convenabile si au reduceri substantiale. Costurile pentru fiecare dintre noi ne ajung putin, iar petrecerea celor mici in aceste trei zile este si o sa ramana una memorabila. Despre acesta firma am aflat de la o vecina care a avut botezul copilului. Ursitoarele de la botez au avut o prestatie ireprosabila. Asa am aflat despre ce firma este vorba, am intrat pe internet pentru a ma documenta si cu restul prietenilor si rudelor ne-am decis asupra lor. Cu ei am incheiat contractul pentru cele trei zile de craciun.

In prima zi de craciun am hotarat sa fie mosul cu ajutoarele lui si alba ca zapada. Apoi in ultimile doaua zile vor avea cate doua personaje din povesti diferite. Modelator baloane v-a fi prezent in fiecare zi.

Am asteptat cu nerabdare craciunul, sa vad uimirea, bucuria, sa aud strigatele de satisfactie al celor mici. Zilele, saptamanile au trecut cu repeziciune si am ajuns si in prima zi de craciun. Mosul a fost fara cusur. Se vedea pe fata fiecarui copil emotia. Cei mai mici au mutit de emotie. Costulul mosului, ca de altfel si restul costumelor sunt de cea mai inalta calitate. Prestatia tuturor a fostsi a depasit asteptarile tuturor. Acesti oameni sunt cu adevarat profesionisti. Misterul lui mos craciun si a restul personajelor a fost fabulos. Pana si noi adultii ne-am simtit copii, totul a fost ireprosabil. Am trait in acest craciun momentele copilariei mele.

Daca aveti copii si va uniti mai multe familii nu ezitati sa contactati aceasta firma sa faceti rezervare in anul care vine pentru a trai si simti craciunul cu adevarat. Costurile unei astfel de petrecere este foarte convenabil si cand te gandesti ca copilul tau va ramane cu amintiri placute tot restul vietii. Amintiri ce nu pot fi sterse de nimeni si de nimic.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *