Eu zic biscuite la permisul de conducere. Pe cat de greu e de luat, pe atat de usor e de dat…Si cand ma gandesc la cate emotii si cat stres am acumulat in mine atat la proba teoretica cat si cea practica…Slava Domnului ca l-am luat din prima pentru ca nu stiu daca as fi fost in stare sa mai trec inca o data prin asta.

Dupa nenumaratele teste pe care le facusem atat cele din carte cat si cele de pe internet , tot nu eram sigura pe mine ca voi lua. Eu reuseam sa fac unul din trei teste. Iar acest lucru ma termina psihic.

Insa se apropia vremea examenului si trebuia sa imi fac programarea si poza pentru biscuite.

Ajung acolo iau o coada de 3-4 metri pentru poza. Intru si constat apoi ca o data intrata pentru poza trebuie sa ma prezint obligatoriu , in aceeasi zi si la proba teoretica. „Whaaat?…. Azi?… Acum?” . Va dati seama cat de pregatita eram eu de examen daca nu reuseam sa fac decat unul din trei teste. Ei acum daca tot am stat atata la coada plus orele pe care le-am stat in fata oglinzii sa ies cat mai „mandra” in poza am zis sa incerc, sa imi inving o data frica ca n-o fi chiar atat de rau. Am constatat apoi ca oricat de mult m-as fi aranjat eu pt poza tot alb-negru ieseam(dar asta e cu totul alta poveste). Intru in camera de asteptare si usor usor venea randul meu. Si cand ii mai vedeam pe cate unii ca ieseau imediat cum intrau si le mai vedeam si reactiile, inima mea pompa si mai tare…si mai mult stres pe capul meu. A venit intr-un final si randul meu, stiu si acum calculatorul cu pricina si pozitia,tot. Am incercat sa ma calmez desi tremuram din toate incheieturile si mi-am propus sa raspund doar la ce stiu eu sigur. Asa am si facut, pe cele mai grele le-am lasat la sfarsit. Am trecut de cele 22 de intrebari si ma pregateam sa ma ridic de pe scaun. Doar ca am simtit o mana grea pe umar si o voce in ceafa ” daca te ridici acum si nu duci testul la capat esti picata” . Nu intelegeam, de ce ma obliga sa raspund si la restul intrebarilor daca minimul erau 22 ? M-am concentrat sa raspund in continuare si am reusit sa fac 25 din 26. Abia atunci am terminat testul cu adevarat si nenea „politai” m-a lasat sa plec. Fericita pana la Dumnezeu am mers sa ma programez si la proba practica. Cum a decurs insa aceasta si prin cate am mai trecut va voi povesti cu alta ocazie…

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *