Uita de gadget-urile inteligente care se poarta la incheietura mainii; un nou dispozitiv wearable usor de purtat poate inregistra activitatea de fitness. Astfel, noul dispozitiv este caracterizat de un sutien inteligent, care poate urmari activitatea sportiva pe care o faci.

OMbra, realizata de catre compania din San Francisco- OMsignal- inregistreaza elementele biometrice ale purtatorului si le trimite catre un dispozitiv ce foloseste iOS. Acest sutien inteligent poate inregistra pana la 10 ore de programe de antrenament inainte de a avea nevoie de o noua incarcare. De asemenea, este rezistent la umezeala, astfel ca, de acum, nu mai ai nicio scuza de care sa te folosesti atunci cand nu vrei sa faci sport.

Potrivit dezvoltatorilor, OMbra este echipat cu senzori flexibili, care pot spune utilizatorului cand este momentul sa faca mai multe exercitii sau cand trebuie sa se opreasca din antrenament. Prin urmarirea activitatii unei persoane, OMbra poate ajuta o persoana sa inteleaga ceea ce organismul incearca sa transmita. Astfel, acest dispozitiv masoara si inregistreaza informatiile din timpul progresului si urmareste ritmul cardiac sau respiratiile, astfel incat utilizatorul sa poata sa isi impinga limitele in conditii de siguranta.

OMbra special creat pentru femei

OMbra este un dispozitiv special creat pentru femei, insa se poate adapta la orice corp. Sutienul inteligent are bretele reglabile pe umeri si pe spate, astfel incat sa se potriveasca cu forme diferite de corpuri, dar sa ofere si flexibilitatea necesara pentru ca femeile sa faca activitatea sportiva dorita.

„OMbra este dispozitivul care permite utilizatorului sa schimbe nivelul de exerecitii in functie de intensitate sau dimensiunea corpului. In plus, din cauza ca activitatea sportiva modifica corpul unei femei aproape in fiecare zi, OMbra este un dispozitiv ce se adapteaza foarte usor la acest schimbari”- sustine Elina Nurkka, director al OMsignal. „Stim deja ca acest produs va fi extrem de criticat, insa noi ne dorim sa ne asiguram ca femeile pot sa obtina silueta perfecta fara a-si pune starea de sanatate in pericol- de aceea, OMbra, are grija sa anunte atunci cand utilizatorul nu mai poate continua cu exercitiile fizice”- mai adauga aceasta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *